Skip to content
Projectmanagement

Projectmanagement

Via de uitgebreide opties binnen het project info scherm kunnen alle projecten worden geregistreerd en tot in detail worden beschreven. In het tabblad Algemeen/Locatie kunnen alle basis gegevens van een project worden ingevoerd. Ook kan hier via een kleine GIS functionaliteit de locatie van het huidige project worden weergegeven op basis van in te voeren coördinaten of van de gevectoriseerde veldtekeningen.

In het tabblad ‘Onderzoek’ kunnen onderzoek specifieke zaken als de onderzoek vraagstelling worden vastgelegd. Het tabblad Project status geeft in detail de voortgang van een project weer. Hier kunnen via datum velden de afronding van de verschillende project stadia worden geregistreerd. Ook geven een aantal voortgangsbalkjes de status van de verwerking van het archeologisch materiaal weer.

In het laatste tabblad ‘Projecten’ wordt een overzicht getoond van alle in de database aanwezige projecten. Door middel van een kleurcodering wordt in een oogopslag duidelijk hoe ver een project nog van de deadline is, of daar overheen. Ook kunnen hier meerdere projecten tegelijk worden geselecteerd voor een project overschrijdende bevraging.¬†

immu-vraag-en-antw2